Åpningstider

Hverdager: 10-18
Torsdager: 10-19
Lørdager: 10-16

Kontakt

+47 22 83 20 76
bentestv@bentestova.no

Sosiale medier

Hele Oslos klesskap

Bentestova har vært en institusjon på Vikaterrassen siden 1964. Fortsatt er det stedet å gå for klassiske mote.

Butikken har vært favoritten til flere generasjoner. Enten de vært på jakt etter europeisk sportsmote som Isba-støvletter, Geiger-, Head- og Bogner-jakker, eller de er ute etter dagens merker som Colmar eller Bogner. Bentestova har vært stedet de har gått for å handle.

Daglig leder Annette Rostad kom selv hit første gang som ung jente.

– Hos Bentestova kunne vi bestille Mariusgensere, designet og strikket av Bitten Eriksen, mor til krigshelten og skiløperen Marius Eriksen, sier hun.

Etter spillefilmen «Troll i ord» der Marius Eriksen var iført genseren økte dens popularitet voldsomt. 26. august 1964 flyttet Marius og hans daværende kone Bente butikken sin inn i det nye Vikaterrassen, bygget på tomten etter de gamle Ruseløkkebasarene.

Dette ble stedet for klassisk sporty fritidsmote til kunder i alle aldre. I mange tiår har stamkunder kommet hit for å kjøpe det tyske klesmerket Bogner, som ble startet av topp-alpinisten Willy Bogner, en god venn av Eriksen-familien. Bogner er den dag i dag, sammen med andre kjente europeiske merkevarer en viktig del av butikkens utvalg og sjel.

Det er også tradisjonen, historien og den personlige servicen. Fortsatt kommer flere generasjoner hit for å handle tidløs mote av høy kvalitet. Som regel trenger de ikke presentere seg. Annette og hennes kollegaer vet ofte hvem de er, og også hva de skal ha.

Det er en egenskap som aldri går av moten.

Er du VIP i Vika medlem får du som fast fordel - 10 % på alle ordinære varer hos Bentestova.

Få faste prosenter i Vikaterrassen og andre fordeler som VIP i Vika medlem. Ønsker du å melde deg inn eller lese mer om dette trykk på ikonet til venstre.