Åpningstider

Hverdager: 10-18
Torsdager: 10-19
Lørdager: 10-16

Kontakt

+47 418 53 227
contact@cavour.co
cavour.co

Sosiale medier

Italiensk kvalitet for menn som bryr seg

Hos Cavour finner du det ypperste innen italienske dresser og sko, og en service helt utenom det vanlige.

Det er vanskelig å overse den førti meter lange butikkfasaden i Vikaterrassen. Gjennom glasset skimtes eksklusive håndsydde dresser og håndlagde sko som står på rekke og rad i et luftig og trendy lokale der gulv og møbler i lys eik kombineres med detaljer i rosa marmor. Dette er ikke en klassisk herrebutikk.

– Cavour er en nisjebutikk rettet mot menn som bryr seg, og som ønsker kvalitetsklær og en god handleopplevelse. Her finner du kun det beste, sier Sebastian Scharnke.

Sammen med broren Richard driver han den eksklusive herrebutikken. Hovedvekten av klærne i hyllene er fra deres eget merke Cavour, som brødrene har sammen, men de har også et bredt utvalg av klær fra andre luksuriøse, italienske klesprodusenter.

– Vi er alene i Norge om å ha klær og sko fra Ring Jacket, Carlos Santos og Cesare Attolini og fører også klær fra blant annet Canali, Moorer og Edward Green, sier Scharnke, som sammen med broren har lang fartstid i klesbransjen, med erfaring både som daglig leder og innkjøpere hos flere high-end motehus i Oslo.

– Dette er mer som en pasjon og livsstil for meg enn en jobb. Jeg har alltid vært interessert i klær og god kvalitet, sier han.

Og det står ikke på kvaliteten innenfor dørene hos Cavour, her finner du kun det beste av italiensk design, men til en fornuftig pris.

– Vi fokuserer først og fremst på dresser og sko, samtidig som vi også har jeans, jakker og gensere fra italienske kvalitetsmerker. Du skal kunne se og kjenne kvaliteten på klærne våre. Hvis du kjøper en dress som er håndsydd i Italia av italienske stoffer, er komforten hundre ganger bedre enn for en vanlig dress. Du vil kjenne at den både sitter og beveger seg annerledes på kroppen, sier Scharnke. Og fremhever at her blir man godt tatt vare på som kunde med en gang man trår inn i butikken.

– Du får ikke den servicen vi tilbyr noe annet sted. Målet vårt er å gi deg en unik handleopplevelse med personlig oppfølging.