Åpningstider

Hverdager: 10-19
Lørdager: 10-17

Sosiale medier

LUKSUS FOR MENN

Når man inntar en av de skinnpolstrede barberstolene hos Escape Barbershop, er det lett å føle seg hensatt til en annen tidsalder. Stolene fra italienske Zerbini, designet i 1906, er av samme modell som Don Corleone en gang ble barbert i. Ser du ut og løfter blikket, er det de vakre, ærverdige 1800-tallsbyggene som nå huser Utenriksdepartementet som fyller netthinnen. Om selveste Hercule Poirot kom trippende inn for å få trimmet mustasjen ville du knapt løftet et øyebryn.

Velkommen til Escape Barbershop, stedet for mannlig luksus! Alt fra uniformene som bæres av personalet til interiøret i lokalet representerer kvalitet. Her blir du møtt av erfarne stylister som med trenet blikk ser dine fysiske trekk og din personlighet. Sammen blir dere enige om hva som skal gjøres og hva som er ønsket resultat. Gode råd er inkludert.

Stylistene er spesialiserte på hårklipp og barbering, her kan du forvente deg perfeksjon. Produktene de bruker er økologiske, blant annet fra amerikanske Isun. En klassisk behandling består av våtbarbering med varme og kalde omslag, ansiktsmassasje, hodebunnmassasje, vask og klipp. Kom inn mann, unn deg en times flukt fra hverdagens mas og tjas. Gå ut igjen som et fornyet menneske; høyere, mørkere, sterkere!

Innehaveren av Escape Barbershop, Jac Ludlow, er en britisk nestor i bransjen. Han er genuint opptatt av faget, og sørger for at alle hans stylister har den nødvendige kompetanse og erfaring for å gi enhver gentleman førsteklasses behandling.

Velkommen til Escape Barbershop i Vikaterrassen!

Tre tips til herrene:

  1. Jo mer barberkremen skummer, jo mer kjemikalier inneholder den. De vil tørre ut huden din og så vil aftershave eller fuktighetskrem bare reparere skaden som er skjedd, og ikke tilføre mer fuktighet.
  2. Avslutt alltid med en skikkelig aftershave eller fuktighetskrem for å unngå rød og irritert hud. Og for å tilføre ny fuktighet til huden. Vi anbefaler deg å bruke naturlige og økologiske produkter.
  3. Less is more. Du trenger ikke mye når du bruker ordentlige produkter. Hvis du overdriver kommer du til å gjøre huden oljet. I tillegg til at det koster deg mer penger.