Åpningstider

Hverdager: 10-19
Lørdager: 10-17

Kontakt

+47 22 59 98 80
hair@escapehairdressing.no
escape.no

Sosiale medier

EN FLUKT FRA HVERDAGEN

Frisørgrunder David Wyke lover hverdagsluksus og flukt fra hverdagen for både damer og herrer i Escape Hairdressing

Etter snart 20 år med sin Toni & Guy-salong i Hegdehaugsveien, starter David Wyke frisørsalongen han alltid har drømt om å lage. Den nye salongen i Storebrands buede bygg i Vikaterrassen er han stolt av. Den skal, som navnet antyder, være en liten flukt fra hverdagen, fra det ordinære, fra alt der ute.

– Her inne skal det være både intim atmosfære og god plass. Med inngang rett fra gågaten, utsikt ut mot andre siden av bygget og en avslappet skjermet stemning, sier han.

David Wyke drømte egentlig om å bli profesjonell fotballspiller da han var ung. Han spilte på et av Liverpools mange skolelag på 80-tallet. Men i 15-årsalderen fikk han beskjed om at han ikke var god nok. Han ville ikke noen gang komme på Liverpools a-lag.

Og dermed hadde David et problem. Han hadde ingen plan b, og hadde ikke fulgt godt nok med på skolen. Det eneste han klarte å komme seg inn på, var frisørlinjen. Og dermed var det gjort. Han endte opp hos Toni & Guy som var regnet for å være den beste utdannelsen for frisører i England. Der kunne David spille i eliteserien, for ikke å snakke om Champions League for frisører. Toni & Guy ga ham muligheten til å delta på show, seminarer, fotoopptak for store motemagasiner over hele verden. Han vant også mange individuelle priser.

Han fant kjærligheten i en norsk jente, som lokket ham til Oslo for 20 år siden. Og her startet han Toni & Guy sammen med den britiske frisørduoen.

David har alltid vært opptatt av at frisørene hans skal være topp utdannet og spesialiserte. Hver frisør har blitt faglig utdannet i Norge og deretter sendt til London i 8 uker for å perfeksjonere sine ferdigheter på en av verdens beste frisørakademier for å sikre at standarden er så høy som mulig. Frisørteamet oppdaterer kontinuerlig sine teknikker og ferdigheter. De har vunnet en rekke priser både i Norge og internasjonalt, og har stor erfaring med å jobbe med både TV og fotografer både hjemme og ute.