Åpningstider

Mandag - Lørdag: 16-23
Lørdag lunsj: 12-16

Sosiale medier

Middag: hver dag. Brunch: lørdager. Lunsj: 15 mai - 15 september + julelunsj 15 november - 22 desember.
Vi har også åpent for frokost og lunsjeventer for over 15 gjester.

Små retter, store smaker.

SOCIAL DINING I VIKA - SMÅ RETTER MED STORE SMAKER!

En utsøkt blanding av mange små retter med store smaker står på tastingmenyen både til lunsj og middag. Til middag er utvalget større. Du kan velge mellom storfekjøtt, kylling, villfanget fisk og mange gode vegetariske retter. Menyen kan du bestemme selv eller få kjøkkensjefen til å komponere en god matopplevelse for deg.

Rettene egner seg godt til deling, som gjør dem perfekte for Social Dining konseptet Ett Bord er blir blitt så kjent for. Rettene endrer seg hver gang det kommer nye råvarer inn på kjøkkenet. Nytt også for høsten er den hyggelige matbaren inngangspartiet, et fint sted å ta seg et glass og noe godt å spise. Book plass ved bordet å ettbord.no!

Alt du får servert på Ett Bord er basert på de beste sesongbaserte økologiske råvarene fra lokale gårder og produsenter. Vi er veldig stolte av ha mottatt Debios valørmerke i Gull, som står for en matservering på over 90 prosent økologisk. Vi får inn hele dyr fra bøndene og alt på dyret brukes for å oppnå så lite matsvinn som mulig.

Du kan også leie Ett Bord til businessmiddager, lanseringer, bursdagsfeiring, små intime bryllup, barnedåp og konfirmasjoner. Det er også et perfekt sted for julebord. Ta kontakt på velkommen@ettbord.no for mer informasjon.

Gode råd for langbordet:

  1. Strekk frem «labben» og hils på naboen din og spør hvordan dagen er.
  2. Ha et åpent sinn og husk at de fleste er like sjenerte som deg.
  3. Ikke skue hunden på hårene. Gi folk en sjanse til å bli kjent med deg.
  4. Møtene ved langbordet er uforpliktende. Det er en mulighet til å snakke med noen du aldri ville snakket med hvis du kunne velge selv.