Åpningstider

Hverdager: 10-18
Lørdager: 10-16
Søndager: Stengt

Kontakt

+47 22 41 90 82
post@hudoghar.no
hudoghar.no

Sosiale medier

BLI EN YNGRE UTGAVE AV DEG SELV

Eksmodell Wenche Steen gir deg det beste av internasjonal foryngelse på Hud og Hårklinikken.

– Jeg ser jo ikke ut som om jeg er 18. Og ikke vil jeg det heller, sier Wenche Steen bruker ofte seg selv som eksempel når hun anbefaler behandlinger.

– Jeg ser ikke så gammel ut som jeg faktisk er. Det handler ikke om å bli en annen. Men om å bli en yngre utgave av deg selv, sier hun.

Wenche Steen begynte karrieren sin på 70-tallet da hun ble kåret til «Miss Charming» og «Miss Europa». Siden jobbet hun foran kamera i Paris, London og Milano, men la opp modellkarrieren som 35-åring og tok økonomiutdanning. I mange år var hun redaktør for blader som Mann, Playboy og Femme.

For snart 11 år siden fikk hun tilbud om å kjøpe Hud og Hårklinikken som da lå i Dronning Maudsgate. Hun brukte sine kontakter fra modelltiden til å hente de aller beste legene og behandlingene til Norge. Det er leger som er renommerte, bruker de aller beste produktene, de sikreste metodene og som gjør at ingen kan se at du har gjort noe med utseendet ditt.

– Den looken med bedøvede ansiktsmuskler og duck-face bør man være ferdige med. Her er vi opptatt av trygghet, kvalitet og diskrete resultater. Det florerer av billige og dårlige behandlere her i landet. Men vi har de aller beste produktene og legene. Og vi har leger og sykepleiere på vakt, sier Steen, som mener at det å friske opp deg selv handler om mer enn rynker og celluitter.

Derfor tilbyr hun også massasje, vanlig hudpleie, pedikyr og manikyr i tillegg til hårfjerning med medisinsk laser. Dessuten tilbyr de effektiv «venus freeze»-behandling av slapp hud og cellulitter. Men også oppstramming og fettreduksjon med lipolaser.

– Det holder ikke å bare fjerne litt fett og tro at alt er bra. Derfor har vi hele slankeprogrammer der vi hjelper deg å endre livsstilen, slik at man ikke legger det på seg igjen. Det henger sammen med at vi vil at folk skal ha et avslappet og realistisk forhold til foryngelsesbehandling, sier hun.

Derfor er hun nøye med å forklare kundene hva de kan forvente og hvor mange behandlinger som trengs for å få til en yngre utgave av deg selv.

Fem tips til hudpleie:

  1. Rens huden morgen og kveld med rens og toner.
  2. Bruk ansiktsskrubb 1-2 ganger i uken.
  3. Behandle med ansiktsmaske 1-2 ganger i uken.
  4. Bruk dag og nattkrem med serum under.
  5. Bruk solfaktor hver dag.

Er du VIP i Vika medlem får du som fast fordel - 15 % på alle behandlinger hos Hud- og Hårklinikken

Få faste prosenter i Vikaterrassen og andre fordeler som VIP i Vika medlem. Ønsker du å melde deg inn eller lese mer om dette trykk på ikonet til venstre.