Åpningstider

Hverdager: 07.00-19.00
Lørdager: 10.00-18.00
Søndager: 10.00-18.00

Sosiale medier

JOE THE JUICER.

Sunnere fast food enn hos Joe & The Juice på Vikaterrassen skal du lete lenge etter

Det handler egentlig ikke om juicen. Ikke i følge Joe & The Juice-grunder Kaspar Basse. Selv om juicen er kjernesunn, nypresset helsekost i drikkebeger. Det handler heller ikke om kaffebønnene, selv om kaffen er av høy kvalitet og blir servert med et smil. Det handler ikke om de grillede sandwichene, stappfull av sunne ingredienser. Det handler mer om Joe. Om personen som lager juicen.

På den danske matkjeden Joe & The Juice er ikke en «juicer» en kjøkkenmaskin. Her er det en juicer som står bak disken, tar i mot deg, spør hva du trenger, hjelper deg å velge blant ingrediensene, blander juicen, mikser, kjører blenderen og serverer deg. De ser hvilken juicetype du er. Og gir deg Joe & The Juice-opplevelsen.

Den varme stemningen på Joe & The Juice-kafeen. Den vennlige selvtilliten som smitter over fra juiceren bak disken. Musikken som er like oppfriskende som frukten. Det er det som er Joe & The Juice.

Hvor mange er det som tar seg tid til å lage fersk juice fra bunnen mens du venter. Joe & The Juice har over 20 forskjellige juicer og smoothier stappfulle av energi, laget av friske grønnsaker, bær og frukt. I tillegg lager de muffins av det vitaminsterke fruktkjøttet som blir til overs. Du spør deg kanskje: Hvorfor ikke bare spise frukten og grønnsakene i stedet?

Svaret er, i tillegg til at smoothie er knallgodt, at det er lettere å ta opp vitaminer når godsakene er presset. Vitaminene i frukt og grønnsaker finnes i planteceller. I blenderen blir celleveggene og membranene delvis ødelagt, slik at vitaminene blir frigjort og grønnsakene er med på å holde blodsukkeret stabilt. Det handler om deg og hvilken dag du vil det skal være i dag.

5 sunne og gode juicer som gir deg energi og holder deg frisk:

 1. JOE'S GREEN MILE
  Avokado, øko-spinat, øko-sitron, øko-brokkoli, eple.
 2. RE-BUILD
  Avokado, banan, vegetabilsk protein, choco mandelmelk.
 3. HEARTBEET
  Avokado, øko-rødbet, ananas, banan, eple.
 4. PERFECT BALANCE (hel-økologisk)
  Øko-brokkoli, øko-sitron, øko-ingefær, øko-fennikel, øko-gulrot.
 5. SEX ME UP
  Pasjonsfrukt, øko-ingefær, eple.