Åpningstider

Hverdager: 09-18
Tirsdag til fredag: 09-19
Lørdager: 09-17
Søndager: Stengt

Kontakt

+47 22 55 24 50
loudhair.no

Sosiale medier

Saks-mesterne

Loud har Norges mest premierte frisører. Det gjør dem ikke crazy, bare ekstremt kompetente

Det er ikke bare til pynt at det står flere store gullpokaler i vinduet til Loud frisør på Vikaterrassen. Salongen har foret det norske frisørlandslaget i mange år. Bare de tre siste årene har de sopt til seg både nordiske og norske mesterskap hvert år. Fra før har de både europamesterskap og verdensmesterskap.

– De fleste som jobber hos oss er medaljører. Det kunne nok gjort oss litt arrogante og høy på pæra. Men det gjør oss heller enda mer interessert i frisørfaget og enda mer ydmyk i forhold til den jobben vi skal gjøre med kundene våre, sier Thomas Mørk.

For å gjøre det så sterkt i konkurransene, driver Loud med systematisk og grundig trening. Mørk ønsker et jevnt høyt nivå hos sine frisører. Kvalitetssikring er et nøkkelord hos Loud.

Gullmedaljer er vanskelig å få på annet vis enn hardt arbeid og lidenskap for faget.

– Det at vi trener mye til konkurranser, gir oss bedre grunnteknikk og sikker og god formsans, sier han.

Det siste året har de vært i VM i Seoul i Sør Korea og EM i Paris. Da er det er klart de har fingeren på pulsen på hva som foregår i friseringsverden. Men de har alle typer kunder, fra det klassiske elegante, til det mer outrerte og trendsettende.

– Hvis man bare prøver å være trendy, får man et veldig smalt marked. Kundene våre oppsøker ekspertise, sier Thomas.

Det betyr derimot ikke at Loud er blant de dyreste frisørene i byen, men at de er blant de beste. På alle slags frisyrer. Også den undervurderte herreklippen.

– Våre frisører er meget godt trent i ulike herrefrisyrer. Vi har et kresent forhold til hode- og ansiktsform, noe som er ekstra viktig for menn som er avhengig av et presentabelt ytre, sier han.

Frisøren råder:

  1. HUSK AT HÅRET LEVER!
    Både håret og hodebunnen er levende og endrer seg etter sesong, temperatur og hvordan du har det ellers. Mitt råd er ikke å gjøre det samme hele tiden. Følg med hvordan håret ditt har det. Du trenger ikke samme produkter hele året. Du må passe på hodebunnen på høsten og uttørking fa sol og saltvann på sommeren. Man kan også følge de ulike årstidene med frisyre og fargevariasjoner.
  2. TØRR Å DRA PÅ!
    En utfordring til alle herrer. De må tørre å tråkke litt mer på gassen. Det betyr ikke at de skal velge noe helt gærnt, men forsøke å utfordre seg selv litte grann. Stol på at frisøren vet hva slags stil du tåler. Den riktige frisøren vel og merke…
  3. LA FRISØREN STYLE!
    Husk at det er mulig å komme innom for en quick fix. Skal du i et viktig møte eller i et selskap, så kan det være bedre å komme hit for 15-30 minutters hårstyling enn å bruke halvannen time på badet for å få det til. Du føler deg vel. Og det er ikke spesielt kostbart siden det går så raskt!