Michelinstjerne til Omakase

Omakase kan juble over sin første Michelin-stjerne

Mandag 17. februar fikk Omakase sin første stjerne i den prestisjetunge Michelin-guiden.

– Nå er jeg bare veldig glad og veldig overrasket, sa Omakase kokken Vladimir Pak til Dagens Næringsliv.

Vladimir Pak vokste opp i Russland, men er koreansk og har jobbet i Tokyo. Han lager såkalt Edomae sushi til femten gjester hver kveld. Sushien som serveres kalles japansk Edomae sushi. Edo er navnet på gamle Tokyo og Mae betyr nærhet. Det betyr at gjestene blir servert høykvalitets sushi med råvarer som først og fremst er norske. Den norske fisken var årsaken til at Pak endte opp i Norge.

Omakase betyr å stole på kokken og det kan du virkelig her. Denne intime og eksklusive sushirestauranten gir deg garantert en stor matopplevelse.

På Omakase skal gjestene kunne sitte i fred og ro og bare nyte matopplevelsen uten å bli forstyrret, sier restaurantsjefen på Omakase. Det stilrene interiøret og den rolige stemningen gjør at skuldrene automatisk senkes når du entrer den lille restauranten, og oppmerksomheten rettes mot maten som blir servert.