Åpningstider

Hverdager: 10-18
Torsdager: 10-19
Lørdager: 10-16

Kontakt

+47 919 02 366
christine@nexttonothing.no

Sosiale medier

De viktige detaljene under

Next to Nothing er alle kvinners godtebutikk – og problemløser. Er du mann? Butikken er også en glimrende gaveguide.

Det som er under påvirker det som er over. Den vakre selskapskjolen blir ikke den samme uten det rette undertøyet. Fallet i en bluse avhenger av at BH-en under komplimenterer din fasong, samt blusens materiale.

– Det er mange faste kunder her. Dette området huser jo mange storforbrukere av både kvalitetsstrømpebukser og lekkert undertøy. Det var mange skuffede kvinner da vi flyttet til Byporten, sier Christine Moberg, som var med da Next To Nothing startet opp her i Vika i 2009.

Nå er spesialbutikken for fashion, luksus, og kvalitetsundertøy tilbake i Vikaterrassen. Det er både Christine og kundene veldig glade for. De første tre dagene etter åpning, kom det flere stamkunder fra advokatkontorene og UD innom og ytret sin begeistring.

– Vi tar ikke for hardt i når vi sier at vi er eksperter på å tilpasse undertøy etter ulik kroppsfasong, smak, og behov, sier hun og peker mot de mange radene av forskjellige bh-modeller.

Har du kjøpt en stroppeløs kjole, kjole uten rygg eller en gjennomsiktig kjole, så finner vi en bh som passer. Sliter du med å finne en sports-bh som sitter? Shock Absorber sports-bh går fra A- til H-cup, og er kåret «best i test» ved en rekke anledninger. Sports-bhen kommer også i lekre sesongfarger, slik at man kan være trendy også når man trener.

– Vi løser de fleste kroppslige problemer. Ønsker du deg større rumpe eller fyldigere byste, så løser vi det også. Innenfor rimelighetens grenser, ler kollega Inger Lise Øirås.

Alle kvinner er unike, alle byster er forskjellige. Å finne riktig undertøy kan være en delikat situasjon. Det er intimt og handler om selvfølelse, komfort og identitet. En bh må tilpasses individuelt, og det krever personlig service og lang erfaring å finne den riktige kombinasjonen av merke, modell, og over 100 forskjellige bh-størrelser.

Next To Nothing har det største utvalget fra verdens ledende merker. Derfor kommer mange stamkunder tilbake for å få assistanse.

–Det finnes en perfekt bh til alle, og den finner vi til deg, sier Christine og legger til at de også har badetøy hele året.

– Å finne bikini er nok noe av det vanskeligste en kvinne gjør, men hos oss selges alt i løse deler. Det gir kunden mye mer frihet til å velge akkurat det hun vil ha, både i bikinitopp og bukse.

De er også glade for å få besøk av mannlige kunder hele året, og ikke bare de tre siste dagene før julaften.

– Alle menn får hjelp til å finne den perfekte gaven. Noen har snikfotografert størrelsen til kjæresten, mens andre er mer uklare i hva de ønsker. Vi guider dem i mål, og alt kan dessuten byttes.

Next to Nothing er mye mer enn «bare» undertøy: Fashion-artikler, lekker silke, nattøy i østerrisk bomullskvalitet, kjente merkevarer og mye, mye mer...

Tre tips til valg av undertøy:

  1. SJEKK BH-STØRRELSEN DIN JEVNLIG.
    Den forandrer seg over tid. Vi vet at det kan sitte langt inne å innse at man ikke lenger er 75C, men kroppen forandrer seg litt og litt. Både alder, hormoner og vekt påvirker. Vi har 100 forskjellige størrelser i flere ulike modeller, som til sammen gir den beste komfort.
  2. TA MED KLÆR TIL BUTIKKEN.
    Trenger du undertøy til en vanskelig selskapskjole eller bluse, så ta den med slik at vi kan tilpasse, og unngå at du blir skuffet. Noen ganger trenger et glatt stoff, glattere undertøy for å falle riktig.
  3. VELG RIKTIG STRØMPER.
    Skal du gå med veldig kort kjole eller skjørt, velg tykkere strømper. Velg en strømpe med litt skimmer hvis du vil matche en fin selskapskjole. Bruker du ekstra tynne strømper, kan det være lurt å ta dem på med hansker, så du slipper at neglene henger seg opp i maskene.

Er du VIP i Vika medlem får du som fast fordel - 10 % på alle ordinære varer hos Next to Nothing.

Få faste prosenter i Vikaterrassen og andre fordeler som VIP i Vika medlem. Ønsker du å melde deg inn eller lese mer om dette trykk på ikonet til venstre.