Atelier inviterer til utstilling – «Rykk tilbake til start (igjen)»

Atelier inviterer til utstillingen « «Rykk tilbake til start (igjen)» 02.desember til 16.januar 2022.
I utstillingen «Rykk tilbake til start (igjen)» har kunstneren Jan Christensen invitert 23 kunstnere til å vise verk i Atelier sine lokaler i Vikaterassen.
Atelier har siden 2016 hatt et ønske om å gi kunstinteresserte tilgang på det store mangfoldet av kvalitetskunst som skapes i kunstneres arbeidsrom. På Ateliers digitale plattformer, app og webside, får kunstnere presentere og selge verk fra sine atelierer og studioer, og inviteres til å vise dagsaktuelle produksjoner og tidligere arbeider som utforsker kunstnernes mangefasetterte prosesser.
Denne tanken var også utgangspunktet da vi inviterte Jan Christensen til å kuratere vår første fysiske utstilling «Rykk tilbake til start, igjen», som henspiller på seks grupperutstillinger Christensen arbeidet med på galleriet 0047 Oslo i 2008. Det kuratoriske konseptet bak utstillingen har som utgangspunkt å introdusere publikum for nye sider ved de forskjellige kunstnerskapene og diskutere kunstnerisk prosess.
Jan Christensen har satt seg som ambisjon å invitere til et rom hvor nysgjerrigheten leder an når vi sammen utforsker kunstnerskapets mange sider. Hvilke idéer og verk har tidligere ikke blitt vist frem som har vært essensielle utgangspunkt for utviklingen av kunstnernes identiteter? Her kan kunstnerne selv velge hvordan de vil profilere seg og presenterer sine arbeider direkte fra studio og verksted.

Utstillingen vil være åpen fra 2. desember – 16. januar
Tirsdag – fredag: kl. 12-18
Lørdag & søndag: kl. 12-16

Alle verk finner du tilgjengelig på www.atelier.as
Velkommen!