Illums Bolighus Fashionavdeling

Velkommen til Illums Bolighus flotte fashionavdeling hvor du vil finne spennende merkevarer til høstens garderoben din innen dansk og internasjonal mote – blant annet et bredt sortiment av herre- og damemote fra Riccovero, Stenströms og mfl.

Stenströms har jobbet med tidløst design og førsteklasses materialer i mer enn et århundre og dedikerer sin produksjon til å lage produkter med respekt for miljøet og sine forbrukere.

Du finner et bredt utvalg av Stenströms dame- og herrekolleksjonen i Illums Bolighus.

__________________________________

 

Riccovero sin Høst/Vinter ‘18 kolleksjon er først og fremst inspirert av naturen og har et sterkt fokus på bærekraftige og varige kvaliteter. Fargepaletten blir hentet fra naturlige omgivelser og strekker seg fra de varmeste jordtoner til det klare, blå havet. Inspirert av råskapen i naturen rundt oss har de skapt en urban kolleksjon i naturlige materialer. Riccoveros viktigste plagg for sesongen er deres kåper og yttertøy. Alle stoffene som blir brukt i deres yttertøy er hentet fra Italia og derfor også av høy kvalitet. Kolleksjonen består også av interessante kvaliteter som delikat silke og viskose, myk ull og cashmere, samt bærekraftig og resirkulert polyester. Det som er bra for naturen, er bra for dem. Sesongens dobbeltspente blazere, kombinert med bukser i glencheck-ruter og babycord er høstens trendplagg, gjerne også stylet med delikat og «chunky» mohair strikk.