Kunstutstilling ute på terrassen – «Fra Atelieret»

«Fra Atelieret»

En fotoutstilling ute på terrassen som dokumenterer kunstnerne i deres arbeidsrom. Selv om flere både vil lære om kunst og ønsker å kjøpe originalkunst, ser vi at visuell kunst sjelden blir eksponert som mer enn ferdige verk i et utstillingsrom. Arbeidet som blir lagt ned er for de fleste ukjent. Langsiktig jobbing, idearbeid, nitidig utforming, prøving og utforskning er en del av arbeidet som ikke synes. Dette i tillegg til at kunstnerer ofte jobber fra kjøkkenbordet, ombygde låver, kjellerboder eller garasjer. Noen har statsstøttede atelierer, noen deler arbeidsrom, mens andre lager seg små verksteder der de har mulighet. Derfor er det viktig for oss å sette fokus på kunstnerene bak verket og rommene der arbeidet lages.

Dette prosjektet er gjennomført i samarbeid med Vikaterrassen og støttet av Oslo Kommunes tillskuddsordning RestartOslo2021.

Hva er Atelier? Kunstplattformen Atelier er en app og nettside som gir kunstinteresserte tilgang på det store mangfoldet av kvalitetskunst som skapes og lagres i kunstneres arbeidsrom. Tjenesten åpner for at profesjonelle kunstnere kan presentere sin kunst og sitt kunstnerskap og invitere til visning og salg på nett og direkte fra sine atelier. Les mer på atelier.as eller last ned iOS-appen og få tilgang på over 600 profesjonelle kunstnere.

Til Ateliers nettside her.