Nyheter fra Wik & Walsøe, i Illums Bolighus

Ny serie hos Wik & Walsøe – Skog

Skogens gylne varme

Sterk tilknytning til naturen, høy kvalitet og varig verdi er selve kjernen i Wik & Walsøes designfilosofi. Nå lanserer designstudioet Skog – en serie på fem deler i håndblåst glass, som umiddelbart finner sin naturlige plass i Wik & Walsøe-familien.

Når vi står ved inngangen til skogen, vet vi aldri helt hva som venter. Vi kan velge å holde oss til stien, eller ta sjansen på å bevege oss ut i det mer ukjente; la grenene beskytte oss og lukke oss inn i skogens skiftende stemninger. Fra duften av ferske skudd om våren til vinterens krystallklare pust; i skogen finner vi alltid ro.

Den gylne brunfargen som preger designstudioet Wik & Walsøes nye glass-serie Skog, er furubarken og konglenes nyanse. En høy, smekker karaffel strekker seg majestetisk mot himmelen, med en vakkert formet krone av en topp. Enkle, men likevel frodige stettglass, komplimenterer karaffelen. Treets naturlige form er satt på pidestall, og gir rom for å fylles med noe godt når man tar av toppen. En nydelig liten bolle med lokk kan fylles med akkurat det du ønsker, mens en sjenerøs bolle er perfekt til dessert eller andre herligheter. Serien er håndblåst og står nydelig alene, men den varme fargen blir også et elegant supplement til de klassiske suksess-servisene Woodstokk og Alveskog.

Illums Bolighus har også fått inn de nye lyslyktene i Falla-serien.

//

VELKOMMEN TIL DEN NYE, FINE BUTIKKEN I VIKATERRASSEN.