Åpningstider

Mandag til torsdag: 19.15-23
Fredag til lørdag: 17.15-19.45 og 20.15-23
Søndag: stengt

Kontakt

+47 456 85 022
oslo@omakase.no
omakaseoslo.no

Sosiale medier

En helt rå opplevelse

Omakase betyr å stole på kokken og det kan du virkelig her. Denne intime og eksklusive sushirestauranten gir deg garantert en stor matopplevelse.

Omakase by Alex Cabiao er ikke som alle andre sushirestauranter. Her får du kun fisk og skalldyr av eksepsjonelt høy kvalitet. Hva som blir servert er det kokken som bestemmer, og dørene låses før måltidet starter.

– På Omakase skal gjestene kunne sitte i fred og ro og bare nyte matopplevelsen uten å bli forstyrret, sier restaurantsjef Aleksander Iversen. Det stilrene interiøret og den rolige stemningen gjør at skuldrene automatisk senkes når du entrer den lille restauranten, og oppmerksomheten rettes mot maten som blir servert.

– Vi har kun plass til femten gjester av gangen og har bare to bordsettinger om dagen. Det gir en litt høytidsstemt stemning, men samtidig deler alle gjestene den samme matopplevelsen, så tonen er veldig avslappet og god rundt bordet, sier Iversen.

Bak sushibaren står Alex Cabiao og Marc Jayson Subia, to av Norges aller fremste sushikokker. Det er de som komponerer alle de atten serveringene og setter sin signatur på maten.

– Kokkene er i sentrum av Omakase. De er kreative og gjør det de er best på. En viktig del av konseptet er at du ikke skal oppleve at du får det samme servert hver gang du spiser her, sier restaurantsjefen.

Sushien som serveres kalles japansk Edomae sushi. Edo er navnet på gamle Tokyo og Mae betyr nærhet. Det betyr at gjestene blir servert høykvalitets sushi med råvarer som først og fremst er norske. Omakase har også en visjon om å servere fisk og skalldyr som du kanskje ikke har smakt tidligere.

– Vi ønsker å utvide horisonten til gjestene våre og vise litt mer særegne produkter på menyen. Men det er først og fremst kvaliteten på råvarene som bestemmer om de vil bli servert her på Omakase. Det optimale er jo når vi finner en råvare som er norsk og av topp kvalitet, sier Iversen.

Når gjestene ankommer restauranten blir de møtt med en japansk appetittvekker. Hva du ellers ønsker å drikke bestemmer du selv, enten en spennende vinpakke som er tilpasset maten, eller noe fra restaurantens store og varierte vinkart.

– Ønsker du ikke alkohol så kan vi også sette sammen en kombinasjon av våre hjemmelagde juser, som passer godt til det som blir servert.

PS! Ønsker du å spise her i nær fremtid er det lurt å være tidlig ute, her kan det nemlig fort bli fullt.